Maggie ter adoptie

31 januari gevonden in s-Gravendeel, melding nummer: 1176179 van Amivedi. Wit teefje met een gebroken voorpoot.

 

Je werd herkend omdat je korte tijd daarvoor te koop hebt gestaan op Marktplaats voor € 295,00. Gefokt in Nederland door een handelaar die vaker, (kruising ) windhonden aanbiedt en verkocht.

Er is niemand die zich voor je meldt en dan wordt je eigendom van het asiel “De Dierenstee “ waar je bent ondergebracht.

Je krijgt een naam en gaat als Maggie aan een nieuw leven beginnen. Na de operatie aan je voorpoot mag je revalideren in een opvanggezin en daar bijkomen en leren wat het is om in huis te leven, daar heeft je fokker geen aandacht aan besteed.

De NVAW blijft contact houden met “De Dierenstee “ en ze willen graag gebruik maken van het aanbod om je castratiekosten te vergoeden voor je geadopteerd bent. Maggie is voldoende hersteld en nu ter adoptie. Helaas nog niet gecastreerd omdat de natuur daar steeds een stokje voor steekt.

Het opvanggezin geeft een duidelijke gedragsomschrijving van je weer op de website van Greyhounds Rescue Holland. Zij zullen ook de adoptie procedure verzorgen en Maggie wordt geplaatst op contract van “De Dierenstee “.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
“De Dierenstee “.
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
0186 655 150
info@dierenstee.nl

Greyhound Rescue Holland
(pleeg)team +31 619 915 071 (Cindy Baransel).
info@greyhoundsrescue.nl