Update Willem en Cato

Bericht van de opvang van Willem en Cato:

Ik kon niet anders dan beide stropertjes mee naar huis nemen. Willem (Sunny ) zat ruim 4 maanden in asiel “Op de Smakterheide “ en was depri.
Buiten eten, drinken en zijn grote behoefte doen lag hij alleen maar te liggen in zijn mand. Cato zat er nog niet zo lang, was echter zo mager dat ze nauwelijks plaats innam in de auto.

Thuis aangekomen werden ze gelijk door ons gemêleerde roedel geaccepteerd en andersom. In het begin waren de kleintjes wel even interessant toen die buiten een sprintje trokken, maar Cato en Willem lieten zich keurig met de stem corrigeren. Verbazingwekkend hoe intelligent ze zijn en wat voor een aanpassingsvermogen ze hebben.

Willem is een schat die graag een knuffel komt halen. Hij speelt graag met van alles en nog wat en we denken dat hij het geweldig zou vinden een plekje te krijgen in een gezin met kinderen vanaf 12 jaar. 12 Jaar voor de zekerheid, hoewel hij niet lomp is is hij wel sterk. Een of meerdere honden erbij moet geen probleem geven.
Het zou ons niet verbazen dat hij agility o.i.d. heel leuk zou vinden. Ondanks dat Willem niet omkijkt naar de poezen die hij wel kan zien maar niet aankomen, denken we dat hij erdoor getriggerd zou kunnen raken. Wie oh wie wil deze lieve, kerngezonde en levenslustige jongen een goed thuis geven?

   

Cato is een rustig, vriendelijk hondje en inmiddels al ruim 1 ½ kilo in gewicht toegenomen. Spelen is niet zo haar ding, ze luiert liever in een mand of op de bank.
Omdat Cato gevoelig is lijkt het ons het beste haar niet bij kleine kinderen te plaatsen, tenzij ze rustig zijn. Een of meerdere honden reeds aanwezig: Geen probleem voor Cato.Cato kijkt niet om naar de katten aan de andere kant van het hek, dit zou weleens anders kunnen zijn als ze samen dienen te leven.
Wie oh wie heeft een warm hart en warm mandje voor dit lieve, kerngezonde en rustig dametje?

   

Heeft u interesse in adoptie van Willem of Catootje dan kunt u via dit mailadres, carinanvaw@gmail.com contact opnemen.
Willem en Cato wordt op contract van het asiel geplaatst.